Workshop Familiewiel

Workshop
Creatief
Ontmoeten
In deze workshop onderzoeken de deelnemers op een creatieve manier de dynamiek in hun gezin of familie.

Workshop Familiewiel | Onderzoek de dynamiek in jouw gezin

In deze workshop onderzoeken de deelnemers de dynamiek in hun gezin of familie. Intuïtief en actief brengen zij, begeleid door een familie-ervaringsdeskundige trainer, hun persoonlijke situatie in beeld.

"Je zoomt als het ware in. Waar sta je? Ben je hier op je plek? Hoe neem jij ruimte in? En de ander? Met wie voel jij je verbonden? Hoe zit het met afstand, nabijheid, contact, grens… Wat heb je nodig?"

Doel van de workshop is om de deelnemers op een speelse, creatieve manier stil te laten staan bij hun eigen situatie thuis. Daarnaast ontmoeten zij anderen met soortgelijke ervaringen.

Doelgroep is in overleg te bepalen. De workshop is gegeven aan volwassen KOPP'ers (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen), aan naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid, aan ouders met een pittige opvoed-/zorgtaak en individueel op maat.

De workshop duurt twee uur. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers. Er wordt gewerkt met beeldend materiaal. De deelnemers hebben geen voorkennis nodig.

Praktijk De Kantorka werkt sinds 2015 met het concept ‘familiewiel’, een soort tafelopstelling waarbij gebruik wordt gemaakt van beeldende werkvormen. De naam is afgeleid van familie-opstellingen. In het begin werden alleen ronde vormen gebruikt, de wielen.

*De workshop kan op een locatie naar keuze verzorgd worden, of bij Praktijk De Kantorka in Breda.

*Tarief voor organisaties op basis van offerte. De workshop wordt in overleg ingepland.

*Tarief voor particulieren 25 euro pp. Data voor particulieren staan in de Agenda.

Wie

Jongeren
Volwassenen

Prijs

€25,00

Contact

Neem contact op met Kitty:

Kitty Melkstop
Contactpersoon
3