Community in Ervaringsdeskundigheid in de wijk

Ontdek onze 25 organisaties en initiatieven

Maak werk van je ervaringsdeskundigheid
Als zorgpionier coach ik ervaringsdeskundigen vanuit drijfveren en aanvullende betekenissen van kleur waardoor jij volledig tot bloei komt.Je vergroot je inzicht in jouw weerstanden wanneer je communiceert met mensen die vanuit andere drijfveren denken, uiten en handelen. Met kennis over jouw drijfveren weet je helder wat je wilt, wat je kunt, waarom je doet wat je doet en in welk soort organisatie je het beste tot je recht komt.Kennis en bewustzijn vanuit je drijfveren
Wordt ervaringsdeskundige expert
Als zorgpionier coach ik ervaringsdeskundigen vanuit drijfveren en aanvullende betekenissen van kleur. Hiermee wordt je zichtbaar met jouw beste talenten en kwaliteiten en weet jij waar jij het beste tot je recht komt.
Bureau Glashelder
Bureau Glashelder helpt jou met opzetten, inrichten en onderhouden van je website, huisstijl, logo, administratie en marketing uitingen in woord en beeld. Op persoonlijke, praktische en flexibele wijze die bij jou past, waar jij je goed bij voelt.
Ervaringsdeskundig Coaching
Herstelbegeleiding voor volwassenen (individueel of groep) na kindermishandeling, misbruik of huiselijk geweld. Voorlichting aan 'omstanders' over preventie: hoe je met kleine gebaren van grote betekenis kunt zijn.
Stichting Focus
Onze Projecten zijn onder andere: Focus op bezoek Ggz voorlichtingspool Focus op herstel Ateliers Focus op Kunst Focus op meedoen De winkel Plantenasiel Voor actuele informatie kijk op onze Facebook pagina of neem contact met ons op!
Inzetbureau ervaringsdeskundigheid
De sociale kaart van Ervaringsdeskundigen.Wij gaan voor integrale samenwerking binnen zorg en welzijn.Op deze kaart vind u actieve ervaringsdeskundigen. Met een focus op herstel waarbij zij inspireren en ondersteunen bij persoonlijke LEVENSKUNST.Wij maken ruimte voor 'anders zijn'.Wij inspireren en ondersteunen mensen met een handicap, ziekte, aandoening of andere reden bij hun herstel en perspectief. Wij hopen daarmee dat
Auti - Treff
Ontmoetingsplek voor ouders/naasten van mensen met autisme, mensen met autisme en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij mensen met autisme
Ervaringsdeskundige Housing First LIMOR
Voor advies en intercollegiaal overleg. Ook voor tips mbt onderzoek en literatuur. Ben breed onderlegd en geïnteresseerd!
Armoede en sociale uitsluiting
Mensen helpen en steunen met schulden, in armoede en sociale uitsluiting in Purmerend en omgeving.Ik kom uit de generatie armoede.
Sociaal uitzendbureau ervaringsdeskundig
TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen. In heel Amsterdam en nu ook actief in Amstelveen.TEAM ED is actief met zelfontwikkelde diensten en producten. Daarnaast worden opdrachten uitgevoerd voor maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen.De ervaringsdeskundigen van TEAM ED hebben uit eigen ervaring meegemaakt wat het is om uit het dal te klimmen van psychische, financiële, verslavings-, eenzaamheids- of huisvestingsproblemen of een combinatie
Autisme en Ontwikkeling
Gemma Rosa is de praktijk van Ria Kroes, waarin begeleiding gegeven wordt aan ouders, leerkrachten en hulpverleners bij het contact maken en ontwikkelen van “speciale kinderen en jongvolwassenen”. Met “speciale mensen” worden mensen bedoeld die in de zorg veelal een diagnose krijgen van Autisme, PDD-NOS, Asperger of aanverwante “beperkingen”.Ria: “Mijn praktijk heet “Gemma Rosa”, wat “roos in de knop” betekent. Ik heb zelf een zoon met autisme.
BBQ catering (NAH)
Gediplomeerd cateraar en tapaskok. Na mijn NAH wil ik vanuit passie anderen laten genieten van pure smaken die ik in de jaren heb ontdekt en gecreëerd. U kunt mij boeken voor 1-20 personen, in en om Nijmegen email: gerrits1965@gmail.com.