Ervaringsdeskundig Coaching

onderneming
Coaching
Training
Workshop
Herstelbegeleiding voor volwassenen (individueel of groep) na kindermishandeling, misbruik of huiselijk geweld. Voorlichting aan 'omstanders' over preventie: hoe je met kleine gebaren van grote betekenis kunt zijn.

De moeilijkheden waar jij in het nu tegenaan loopt, kunnen te maken hebben met de erfenis van je jeugd. Je hebt die tijd overleefd door je aan te passen aan de situatie — en dat was goed! — maar de prijs daarvoor betaal je nu. En dat hoeft niet!

Als ervaringsdeskundige weet ik alles van het herstelproces na een jeugd vol mishandeling, verwaarlozing en geweld. Je ervaringen uit het verleden kunnen niet ongedaan worden gemaakt. Ze hebben je gemaakt tot wie je bent. Maar door te leren zien wat de invloed van je jeugdervaringen is op je leven en jou, kun je in het nu andere keuzes maken. Je identificeert je niet langer met de mensen die je hebben gekwetst (je ouders, verzorgers, …) maar durft en kunt je eigen leven weer leiden zoals jij dat zinvol en goed vindt.

Uit eindelijk leer je vrede te hebben met de ervaringen uit het verleden — nadat je daar via een rouwproces afscheid van hebt genomen — en kijk je met liefde naar de persoon die je uiteindelijk geworden bent. En zo bouw je aan je verdere leven, jouw eigen toekomst.

Wie

Volwassenen

Waar

Bellestein 133
EDE GLD

Contact

Neem contact op met Tjerk:

Tjerk van der Hoek
Contactpersoon
-4